O NAMA

Apropos jezici škola je stranih jezika specijalizirana za poduku i prevođenje.

Prilikom osnivanja 2013. godine, naša misao vodilja bila je udovoljavanje različitim jezičnim potrebama naših klijenata.

Poduka općeg ili poslovnog jezika namijenjena je onima koji žele naučiti ili osvježiti postojeće znanje.
Nastava se odvija kroz kreativan pristup naših iskusnih profesora, u ugodnoj atmosferi našeg centra, u malim grupama, na sjajnoj lokaciji u samom centru poslovnog života grada. Potreba i motivacija svakog našeg polaznika je različita.

U skladu s tim smo razvili individualizirani pristup poduke koji prepoznaju i vole naši klijenti.
Učenje kod nas nije samo učenje, već je centar zamišljen kao mjesto druženja i kreativnosti. Naš stručni tim profesora organizira i tematske radionice gdje se kroz kreativne nastavne metode upoznaje pojedini jezik ili prikazuje kultura pojedine zemlje.

Naše dosadašnje iskustvo donijelo nam je i brojne poslovne korisnike s obzirom da se nalazimo u susjedstvu renomiranih tvrtki u blizini poslovne zone Radnička te centra Green Gold. Nastavni program naše škole je u potpunosti prilagođen najvišim europskim standardima. Neizmjerno se veselimo svakom novom polazniku i njegovom napretku jer najljepši dio našeg posla nije samo znanje znati već ga i moći prenijeti.

NAŠ TIM

apropos-jezici-iva-sekulic

IVA SEKULIĆ

Direktorica i voditeljica škole

Profesorica francuskog jezika, književnosti i komparativne književnosti Iva Sekulić.

Nakon diplomskog studija na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te desetogodišnjeg iskustva u vođenju specijaliziranih tečajeva francuskog jezika za pučanstvo, školarce i renomirane tvrtke kao Lactalis, Renault i Dalekovod te prevođenja stručnih tekstova i književnih i povijesnih djela, 2013. godine otvara vlastiti jezični centar pod nazivom Apropos jezici.

Nakon brojnih usavršavanja u inozemstvu kao što su pohađanje stručnih seminara francuskog jezika u Parizu i Dijonu, te prevoditeljskih radionica u Zagrebu, brojnih suradnji s poslovnim i privatnim klijentima, pokreće školu stranih jezika koja kreira izrazito učinkovit nastavni program.

Kontakt
apropos-jezici-matea-borovec-predavac

MATEA BOROVEC

Predavač

Apsolventica talijanistike i latinskog jezika i književnosti na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

Uz vođenje grupnih i individualnih tečajeva, bavila se i prevođenjem i lektoriranjem raznih vrsta teksta.

Dodatna znanja i vještine: završena osnovna Glazbena škola u Osijeku, polaznica Cambridge English pripremnog ispita za koji je primila certifikat (CAE), osnovno poznavanje francuskog jezika i španjolskog jezika. Ljubav prema jezicima i raznim kulturama voli prenositi našim polaznicima.

Kontakt
apropos-jezici-anamarija-kramar-predavac

ANAMARIJA KRAMAR

Predavač

Profesorica germanistike i portugalskog jezika i književnosti s iskustvom rada u grupnoj i individualnoj poduci.

Sudjelovala je na radionicama projekta "DIP IN SOE" i na drugim raznim radionicama Goethe Instituta što joj je pomoglo u stvaranju dodatne kreativnosti na satu.

Kontakt
apropos-jezici-tatjana-jukic

TATJANA JUKIĆ

Predavač

Profesorica engleskog i talijanskog jezika.

Posjeduje višegodisnje iskustvo u nastavi.

Pohađala je brojne radionice stranog jezika i kulture u inozemstvu. Voli putovanja i svoja iskustva rado prenosi učenicima.

Kontakt

GALERIJA